AS SIERADEN - INFO

Een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare, heel dichtbij. Dat kan, in de vorm van een mooi gedenksieraad.
In deze as sieraden, zoals een ashanger, een moderne as kraal, een asring of as-armband, kan een symbolische hoeveelheid as worden bewaard. Dat kan op verschillende manieren. Diverse gedenksieraden zijn eventueel zelf te vullen, anderen worden vakkundig in het atelier of in De Urnenwinkel in Hilversum voor u gevuld.

De meeste herinneringssieraden hebben een holle ruimte, welke gevuld kan worden met een symbolische hoeveelheid as. Ook zijn er as sieraden, waarbij een kleine hoeveelheid as wordt vermengd met een speciale hars, waarna het in het as sieraad wordt verwerkt. De as blijft daarbij op een mooie manier in het zicht. Met eventueel een toegevoegd kleurpigment. Deze as sieraden zijn niet zelf te vullen. Het vullen gebeurt in onze fysieke winkel in Hilversum.
Meer informatie over deze gedenksieraden vindt u op onze website bij de collectie van See You gedenksieraden.

Gedenksieraden zijn meestal gemaakt van zilver of goud, maar ook van edelstaal en keramiek. Ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen, in traditionele of moderne stijl, zowel voor dames als heren. In diverse prijsklassen.

Voor het bewaren van een haarlokje in het zicht, zijn er speciale haarlokhangers. In het atelier wordt heel vakkundig een haarlokje in het betreffende sieraad verwerkt.

Gedenksieraden geschikt voor heren, zijn eveneens verkrijgbaar. Een voorbeeld daarvan is de speciale horloge clip in goud of zilver. Maar ook mooie as-ringen, as-armbanden of ashangers zijn voor heren verkrijgbaar.

Ook is het mogelijk een vingerafdruk van uw dierbare op een as sieraad te laten verwerken, waardoor een nog persoonlijker gedenksieraad wordt gecreŽerd. Of het plaatsen van een inscriptie, bijvoorbeeld een naam of initialen,  behoort bij sommige assieraden tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over as sieraden kunt u contact met ons opnemen.

Enkele voorbeelden van as sieraden

 
Klik hier om terug te gaan naar boven.

Disclaimer website                                                                                    Copyright © 2016

  
Home ~ Urnen ~ ~ Mini urnen ~ ~ As sieraden ~ ~ Kinderurnen ~ ~ Dierenurnen ~ ~ Budget urnen ~  ~Urnengraf monument~
~ Urnen met tekst voorbeeld ~
 
~ Referenties ~


De Urnenwinkel

Stephensonlaan 44

1222 NX Hilversum
 

Tel. 035-7130305


Urnenwinkel@hotmail.comWinkel-
o
peningstijden:

maandag:
GESLOTEN

dinsdag:
UITSLUITEND OP AFSPRAAK


woens. t/m vrij. 11.00 tot 17.00 zaterdag:            10.00 tot 16.00

 

Bestellen:

Stuur een e-mail naar: urnenwinkel@hotmail.com onder vermelding van de model-code(s).
U krijgt snel bericht terug!