Urnen - info

Urnen zijn er in veel materiaalsoorten, kleuren en modellen. Van moderne roestvrijstalen urn tot kleurrijke cloisonné urn; van handgeboetseerde beeldurn tot robuuste natuursteen urn; van winterharde keramiek urn tot biologisch afbreekbare urn, van Boeddha urn tot foto urn.
Bij De Urnenwinkel in Hilversum vindt u het grootste en meest uitgebreide urnen assortiment. Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd op het gebied van urnen en hebben veel ervaring met het creëren van een mooie, persoonlijke urn. Bovendien kunt u in onze ruime winkel - showroom werkelijk de grootste collectie urnen naast elkaar zien en beoordelen!

Bij de aankoop van een urn moet als eerste bedacht worden waar de urn komt te staan; gaat u de urn binnenshuis of buiten bewaren?  Een buitenurn kan worden geplaatst in een urnenmuur, op een (urnen) graf of in een (eigen) tuin. Er zijn diverse tuinurnen, die als tastbare herinnering, heel dichtbij in uw eigen tuin een mooie plek kunnen krijgen. 
 
Diverse overwegingen hebben grote invloed op de materiaalkeuze en het uiterlijk van de urn. Lang niet alle urnen bijvoorbeeld, zijn geschikt voor het plaatsen buiten of in een urnenmuur!  Ook speelt persoonlijke voorkeur natuurlijk een rol bij de materiaalkeuze en kleur van de urn. Kiest u voor een urn die goed in uw eigen interieur past of gedenkt u met de uitstraling van de urn juist uw overleden dierbare.....
Wilt u betrouwbare informatie over urnen? Bij De Urnenwinkel krijgt u deskundig urn - advies.

Op onze urnen website (geen urnen webwinkel), met het aanbod van meer dan 4500 artikelen, krijgt u een indruk van de vele mogelijkheden die er zijn. Vindt u toch niet de urn die u zoekt? Neem gerust contact met ons op. Juist in deze emotioneel zware tijd, kunt u betrouwbaar advies goed gebruiken. Wij denken met u mee.

Ook bestaat de mogelijkheid een heel persoonlijke urn ofwel maatwerk urn te laten maken. En kan persoonlijke tekst, een afbeelding of foto op een urn aangebracht worden, middels verschillende technieken. Veel is mogelijk om tot een mooie, passende urn te komen. Bent u op zoek naar een bijzondere of unieke urn? Kijk dan eens bij ons exclusieve urnen aanbod 'Urnen Specials' of 'Mini urnen specials'.


Hieronder een overzicht van urnen in diverse materiaalsoorten en kleuren.
Verdere informatie over de urnen vindt u bij de urn materiaalsoort; weergegeven aan de linkerzijde.

 
Klik hier om terug te gaan naar boven.

Disclaimer website                                                                                   Copyright © 2016

  
Home ~ Urnen ~ ~ Mini urnen ~ ~ As sieraden ~ ~ Kinderurnen ~ ~ Dierenurnen ~ ~ Budget urnen ~  ~Urnengraf monument~
~ Urnen met tekst voorbeeld ~
 
~ Referenties ~


De Urnenwinkel

Stephensonlaan 44

1222 NX Hilversum
 

Tel. 035-7130305


Urnenwinkel@hotmail.comWinkel-
o
peningstijden:

maandag:
GESLOTEN

dinsdag:
UITSLUITEND OP AFSPRAAK


woens. t/m vrij. 11.00 tot 17.00 zaterdag:            10.00 tot 16.00

 

Bestellen:

Stuur een e-mail naar: urnenwinkel@hotmail.com onder vermelding van de model-code(s).
U krijgt snel bericht terug!