EEN URN KOPEN

Het uitzoeken van een urn of gedenkartikel doen de meeste mensen, gelukkig, niet zo vaak. Het is een emotionele aangelegenheid, waarbij er meestal ook de nodige vragen en onduidelijkheden zijn. Wij kunnen u daarbij helpen. 
Op onze website vindt u informatie en kunt u veel gedenkartikelen online bekijken. Algemene informatie over urnen, graveren van urnen en tekst- en inspiratie voorbeelden kunt u vinden onder 'Home' op onze website.

Ook kunt u onze fysieke winkel bezoeken, waar we u kunnen informeren en u een gedenkartikel kunt uitzoeken. In onze ruime winkel - showroom zijn veel mooie en bijzondere urnen te zien.

Na de crematie kan de as bewaard worden in een sierurn of urn beeld, in de vertrouwde omgeving thuis. Ook kan de as in een vorstbestendige buitenurn geplaatst worden in een urnenmuur, op een graf of in een (eigen) tuin.
Of kiezen nabestaanden ervoor de as in een biologisch afbreekbare urn te begraven of te water te laten op een speciale plek. Vaak wordt dan toch een kleine hoeveelheid as bewaard in een kleine urn thuis of een gedenksieraad, als tastbare herinnering.

 
   
Urnen zijn in verschillende materiaalsoorten, kleuren en stijlen te verkrijgen. Van strakke RVS urn tot hand geboetseerd urn beeld, van robuuste natuursteen urn tot biologisch afbreekbare urn, van kleurige keramiek urn tot natuurlijke hout urn. Urnen in glanzende kleuren en matte urnen, urnen met toepasselijke decoraties en urnen met de uitstraling van strakke eenvoud. 

                                                           
DE URNENWINKEL in HILVERSUM
                                     
Een echte winkel, met een grote en bijzondere urnen collectie

Op onze website, met het aanbod van ruim 4500 gedenkartikelen, krijgt u een indruk van de vele mogelijkheden
die er zijn. Heeft u speciale wensen die u niet aantreft? Neemt u dan contact op. Wij denken met u mee.
Wij hebben veel ervaring met het creëren van heel persoonlijke urnen en kunnen u bijstaan met ideeën voor een
mooie, passende urn. Persoonlijke tekst, decoratie of foto op een urn? Een urn naar eigen idee? Veel is mogelijk.
Bij ons kunt u rekenen op deskundige en eerlijke informatie.


In onze fysieke winkel - showroom (de grootste in Nederland en België) hebben wij
ruim 1700 urnen en gedenkartikelen voorradig. Urnen en kleine urnen uit reguliere collecties, maar ook bijzondere en unieke urnen.

W
ij zijn ruim 20 jaar geheel gespecialiseerd in urnen en aanverwante gedenkartikelen. 

                


AANDACHTSPUNTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN URN

Komt de urn BINNEN of BUITEN te staan? Binnen kunt u alle urnen bewaren. Wanneer de urn buiten wordt geplaatst is de keuze meer beperkt omdat niet iedere urn bestand is tegen de diverse weersomstandigheden. Verschillende vorstbestendige urnen vindt u op onze website bij buitenurnen.

De INHOUD en het FORMAAT. Na de crematie varieert de hoeveelheid as van een volwassen persoon van ongeveer
3 tot 3,5 liter. Uitzonderingen daarop komen ook voor.
Plaatst u de urn in een urnenmuur of in een kast bij u thuis, dan moet rekening worden gehouden met het formaat.   

Wordt nu, of later, de as van twee partners bij elkaar bewaard? Dan kan gekozen worden voor een DUO URN.  Er zijn mooie duo urnen voor binnen en voor buiten beschikbaar.

De UITSTRALING van de urn. Kiest u voor een urn die u zelf mooi vindt of gedenkt u met de urn juist uw overleden dierbare? Wilt u de urn personaliseren met TEKST, een afbeelding of foto?
Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een mooie, passende urn.

ZOEKT U EEN BIJZONDERE URN? Het reguliere aanbod biedt een ruime keuze aan urnen. Maar misschien zoekt u een heel speciale urn? Wij hebben een collectie bijzondere, unieke urnen in onze fysieke winkel. Kijk ook eens bij:  'Urnen Specials'  of   'Mini urnen specials'.


DE KOSTEN VOOR EEN URN lopen nogal uiteen. Gemiddeld zijn de kosten voor een sierurn ongeveer € 250,00 tot
€ 350,00. Maar voordelige budget urnen zijn ook verkrijgbaar. Maatwerk urnen, urnen van duurdere materialen en urnen met bijzondere decoraties kunnen een hogere prijs hebben.
Factoren zoals materiaalsoort, afmeting, decoratie en/of tekst op de urn, spelen een rol bij de prijs van een urn. Ons assortiment kenmerkt zich door eerlijke prijzen. Wij leveren kwaliteitsurnen, zo voordelig mogelijk!

Met het VULLEN en afsluiten van een urn hebben de meeste mensen geen ervaring.
Mede afhankelijk van het gekozen model, kunt u diverse urnen zelf vullen met as. Echter, soms kunt u het beter overlaten aan deskundigen.
Bij De Urnenwinkel in Hilversum zijn wij u graag van dienst met het - kosteloos - vullen van gedenkartikel(en) uit onze winkel. Met gepaste zorg vullen wij uw urn op een rustig moment, op afspraak. Soms is dat direct mogelijk.
U kunt erbij zijn of eventueel meehelpen. Indien u niet aanwezig wilt zijn bij het plaatsen van de as, kunt u de as ook bij ons afgeven, zodat wij de urn op een rustig moment voor u kunnen vullen.

VOORBEELDEN van URNEN in verschillende materialen.
 

 

 

 

 

 


 

 

 

Klik hier om terug te gaan naar boven.

Disclaimer website                                                                                   Copyright © 2020

  
Home ~ Urnen ~ ~ Mini urnen ~ ~ As sieraden ~ ~ Kinderurnen ~ ~ Dierenurnen ~ ~ Budget urnen ~  ~Urnengraf monument~


De Urnenwinkel

Stephensonlaan 44

1222 NX Hilversum
 

Tel. 035-7130305


Urnenwinkel@hotmail.comWinkel-
o
peningstijden:

maandag:
GESLOTEN

dinsdag:
UITSLUITEND OP AFSPRAAK


wo t/m vrij: 11.00 tot 17.00 zaterdag:    10.00 tot 16.00

 

Bestellen:

Stuur een e-mail naar: urnenwinkel@hotmail.com onder vermelding van de model-code(s).
U krijgt snel bericht terug!