Inspiratie pagina urnen & as sieraden

                                       
Onze urnen en as sieraden zijn afkomstig uit bekende urnen collecties, zoals Love Urns en Terry bear,
Tjalling Wolthuis As sieraden, Atlantis Memorials, See You Gedenksieraden enz. enz.
Daarnaast hebben wij een eigen, uniek aanbod  'Urnen Specials' en 'Mini urnen Specials'.

In veel gevallen hebben mensen nog niet eerder te maken gehad met het zoeken naar een gedenkobject voor de as een overleden dierbare. Met deze inspiratie pagina willen we u een idee geven van de mogelijkheden.

In onze winkel - showroom in Hilversum kunnen we u verder helpen.
                       

Het komt regelmatig voor dat as van een overledene wordt verdeeld onder meerdere nabestaanden. Of dat de familie een gedeelte verstrooit op een geliefde plek en slechts een klein as deel bewaart. Een mooie
Mini urn of kleine urn is dan een goede keus. Mini urnen zijn er in veel modellen, soorten en kleuren. Van modern tot klassiek, met een serene uitstraling of kleurrijk, van handformaat tot medium size.                       
Een heel persoonlijk herinneringsobject ontstaat wanneer het is voorzien van een vingerafdruk van de overledene. Een vingerafdruk kan op sommige urnen en (as)sieraden worden aangebracht.                       

Veel mensen willen tegenwoordig een
Boeddha urn voor het bewaren van de crematie as. Een mooie Boeddha urn oogt als een kunst object in uw huiskamer, dat niet direct confronterend is. Kijk voor ons ruime assortiment Boeddha urnen bij Beeld urnen of Mini beeld urnen op onze website.
                       

Een heel persoonlijk aandenken.
Een foto urn of fotolijst met as buisje met een mooie foto van uw overleden
geliefde(n). Verschillende soorten foto urnen voor binnen of buiten, fotolijsten met as reservoir vindt u bij Foto urnen of Mini foto urnen op onze website.
                       

Enkele buitenurnen die in een (eigen) tuin geplaatst kunnen worden. In onze urnen winkel - showroom in Hilversum kunt u verschillende soorten buiten urnen zien. 
                       

Urnen voor een overleden kind, baby of prematuur verschillen van grootte en inhoudsmaat.
Er zijn lieve urntjes verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Meestal kan een naam en datum aangebracht worden.
Meer urnen voor een overleden kindje vindt u op onze website bij
Kinderurnen. Ook zijn veel "gewone" kleine urnen of mini urnen geschikt om de as van een overleden kindje te bewaren.
Zoekt u een heel persoonlijke kinderurn? Kom naar onze winkel - showroom in Hilversum
                       

Misschien zoekt u echt een bijzondere urn? In onze urnen winkel - showroom in Hilversum hebben wij veel unieke, speciale urnen en kleine urnen; een uniek kunst urnen assortiment.
                       

Een persoonlijke urn laten maken? Een urn naar eigen idee? Dat kan ook. 
Een urn in een geliefde kleur, met een speciaal ornament of bijzondere afbeelding, verwijzend naar het leven van de overledene? Diverse materiaalsoorten lenen zich er voor. Een urn kan speciaal voor u worden gemaakt.
Al veel mooie, persoonlijke urnen hebben wij afgeleverd. We kunnen u voorlichten en denken met u mee.                         

Urnen met een maritiem tintje. Er zijn diverse urnen en kleine urnen leverbaar ter herinnering aan een overledene met een passie voor watersport, zeilen, het strand en de zee, .....een visser of kapitein.                       

Wanneer een geliefd huisdier is overleden laat dat ook een grote leegte na. Een mooie dierenurn of as beeld met de as van uw trouwe maatje biedt dan misschien een klein beetje troost. We laten u hier enkele voorbeelden zien. Meer dierenurnen vindt u op onze website.

 

                       

Hand beschilderde urnen van keramiek. Puur vakmanschap. In verschillende modellen en formaten verkrijgbaar.
Met of zonder waxinelichtje, voor binnen of buiten.  De urnen worden per stuk gemaakt en gedetailleerd beschilderd door een kunst schilder. Met prachtige decoraties zoals bloemen, dieren, een muziek instrument, een motorfiets, een zeilboot....Ook persoonlijke tekst kan worden aangebracht of een eigen idee worden uitgewerkt.
                    

                           


Een urn of kleine urn thuis? Vaak creŽren mensen in de huiselijke omgeving een mooi gedenkplekje met een urn of kleine urn, een foto, persoonlijke spulletjes of een kaarsje. De overledene blijft zo heel dichtbij.                       

Glazen gedenkobjecten en mini urnen van kristal glas worden veel gekozen. Er zijn prachtige kleine en grotere
bijzondere urnen van glas, in mooie heldere kleuren.
Glazen hart urnen, glazen bollen, glazen vogel urnen, glazen druppel urnen, glazen kaarshouder urnen en glazen kunst objecten.
Het verwerken van as in glas kan op verschillende manieren. Diverse glasobjecten hebben een as reservoir aan de onderzijde, waarin de as direct geplaatst kan worden. Ook zijn er glasobjecten, waarbij wat as in het glas wordt meegeblazen.
Een mooi accessoire zijn de moderne RVS houders, welke een prachtige combinatie vormen met een glas object. Enkele voorbeelden ziet u hier. De RVS houder kan worden gepersonaliseerd.
Bij Mini urnen glas en Glas objecten op onze website vindt u meer glas objecten. Verschillende glas objecten zijn voorradig in onze fysieke urnenwinkel.


                       

Een mooi as beeld of beeldurn lijkt niet op een urn en is niet confronterend. Daarom worden as beelden vaak gekozen om crematie as in huiselijke omgeving te bewaren.
Het as beeld oogt als een kunst object en kan zo maar op een kast of dressoir worden neergezet, zonder dat het aanstootgevend is. U heeft zelf de keuze of u bezoek vertelt over de inhoud van het object of niet.


                       

Wilt u ook een kaarsje branden ter nagedachtenis? Er zijn verschillende kaarshouder urnen in diverse materialen, maten en kleuren, waarin een kaarsje gebrand kan worden.                       

Veel mensen kiezen voor het dragen van een as sieraad met een symbolische hoeveelheid as (of haar).
Een as sieraad kan heel dichtbij gedragen worden en kan daarmee troost bieden. Er zijn verschillende soorten as sieraden verkrijgbaar, voor dames en heren. Mooie as hangers, as ringen, as armbanden, as oorbellen.
Diverse gedenksieraden kunnen ook worden voorzien van een naam.


                       


Taststenen, ook wel knuffelstenen genoemd, zijn mini urnen die goed in de hand passen. Ze kunnen bewaard worden op een mooi plekje, maar ook even vastgepakt worden als daar behoefte aan bestaat. Bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en mooie kleuren. Deze knuffelstenen worden ook veel gebruikt als herinneringsobject voor een kind aan een opa of oma.                       

Een as roos, voor het bewaren van een kleine hoeveelheid crematie as, is een prachtig gedenkobject. Omdat de roos een mooie symbolische waarde heeft en staat voor liefde en vergankelijkheid. Bovendien kan een as roos heel gemakkelijk op een klein plekje in het interieur, in een kast of op een dressoir, worden toegepast. As rozen zijn er in verschillende kleuren en modellen. Sommige as rozen kunnen worden gepersonaliseerd.
In onze winkel - showroom in Hilversum hebben we verschillende soorten as rozen.

 


Klik hier om terug te gaan naar boven.

Disclaimer website                                                                                   Copyright © 2024

  
Home ~ Urnen ~ ~ Mini urnen ~ ~ As sieraden ~ ~ Kinderurnen ~ ~ Dierenurnen ~ ~ Budget urnen ~  ~Urnengraf monument~

De Urnenwinkel
Stephensonlaan 44
1222 NX Hilversum


OPENINGSTIJDEN
Om u zo goed mogelijk
van dienst te kunnen
zijn werken wij
OP AFSPRAAK

Maandag:             Gesloten
Dinsdag:               Gesloten
Woensdag:  11.00-17.00 uur
Donderdag: 11.00-17.00 uur
Vrijdag:       11.00-17.00 uur
Zaterdag:    10.00-16.00 uur


TELEFONISCH BEREIKBAAR
WOENSDAG T/M ZATERDAG
TIJDENS OPENINGS-UREN

"mits in gesprek in de winkel"
Telefonisch niet bereikbaar?
Stuur ons een E-Mail.

TEL. 035-7130305

Bestellen:

Stuur een e-mail naar: urnenwinkel@hotmail.com onder vermelding van het model/artikel nummer.
U krijgt snel bericht terug!